Versões compatíveis
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Proteína
- 50.5 g
- Hidratos de carbono
- 8.5 g
- Gordura
- 44.5 g
- Gordura saturada
- 12.1 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sódio
- 720.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Family chicken galette
1h 55min
Red pesto chicken salad
35 min
Brazilian cheese puffs
20min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Seared steak and rocket salad
20min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Wonton soup (pork)
45min
LCHF chicken Kyivs
40 min