Versões compatíveis
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Proteína
- 50.5 g
- Hidratos de carbono
- 8.5 g
- Gordura
- 44.5 g
- Gordura saturada
- 12.1 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sódio
- 720.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Seared steak and rocket salad
20 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Kung Pao chicken
1h 30min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5 min.
Jerk chicken with pineapple slaw
5 Std.
Red pesto chicken salad
35 Min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min