Dispositivos e acessórios
Prawns with coriander coconut rice
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander stalks, roots and leaves cut into pieces2 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
coconut milk400 g
-
jasmine rice250 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
mixed vegetables of choice (see Tips)200 g
-
medium raw prawns peeled but with tail intact (see Tips)24
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1074 mg
Proteína
30.9 g
Energia
2105.9 kJ /
501.4 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
13.1 g
Hidratos de carbono
49.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A few ingredients
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coconut turmeric fish curry
40min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Tom kha prawns
25min
Hot and sour prawn soup
45min
Fish soup
40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Curry laksa
45min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Coconut fish curry
1h 10min