Dispositivos e acessórios
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
Preparação 10min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)2 tsp
-
doongara rice brown rinsed and drained (see Tips)200 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
rice wine vinegar4 tsp
-
mirin2 tsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice30 g
-
Chinese broccoli stems and leaves separated and coarsely chopped300 g
-
snow peas100 g
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions/green onions thinly sliced, to garnish2
-
long red chilli deseeded and thinly sliced, to garnish1
-
lime cut into cheeks, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
84 mg
Proteína
31.3 g
Energia
1947.5 kJ /
465 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ossobuco Milanese
3h 25min
Browned chicken mince
20min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Chicken pizzaiola
50min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Risotto pomodori with burrata
30min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min