Dispositivos e acessórios
Salt-free arrabbiata sauce
Preparação 10min
Total 25min
900 g
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves170 g
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste4 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 900 g
Sódio
1502.6 mg
Proteína
16.6 g
Energia
2256.5 kJ /
539.3 kcal
Gordura
22.7 g
Fibra
19.5 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
82.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauces and Marinades
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Dubai pistachio chocolate balls
Nenhuma avaliação
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Nenhuma avaliação
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Vegan ube ice cream
24h 10min
Vegan Aioli Sauce
10min
Salt cod gratin
50min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Smoked Salmon Pizza
2h 30min
Rye bread rolls
12h
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min