Dispositivos e acessórios
Stir Fried Potato Shreds
Preparação 10min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
waxy potatoes (approx 3 large potato), peeled400 g
-
garlic cloves6
-
cooking oil40 g
-
dried chillies soaked, deseeded and cut in pieces4 - 6
-
Sichuan peppercorns½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
white rice vinegar2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1.6 g
Energia
485.3 kJ /
116 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
1.6 g
Hidratos de carbono
12.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Pork Humba
Nenhuma avaliação
Sayur Asem
15min
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Nenhuma avaliação
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3h 30min
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Roselle Jelly
35min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Baked Sushi
1h 15min