Dispositivos e acessórios
Mushroom Wellington
Preparação 30min
Total 2h 20min
6 portions
Ingredientes
Mushroom Wellington
-
olive oil plus 40 g2 Tbsp
-
portobello mushrooms4
-
onions quartered600 g
-
fresh thyme leaves10 g
-
fine sea salt plus 1 pinch2 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch1 tsp
-
fresh baby spinach300 g
-
puff pastry, ready-rolled (vegan)1 sheet
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
dairy-free milk of choice1 Tbsp
-
neutral oil (e.g. peanut oil)1 tsp
-
maple syrup1 tsp
Creamy Mushroom Gravy
-
shallots halved100 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tsp
-
chestnut mushrooms thinly sliced300 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dry white wine120 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
dairy-free cream250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1406.2 mg
Proteína
9.5 g
Energia
2150.8 kJ /
514.1 kcal
Gordura
34.3 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
6.6 g
Hidratos de carbono
42.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Around the World
15 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Creamy Coconut Dhal
25min
Vegan Burgers
45min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min