![Pierogi (Cheese dumplings) Pierogi (Cheese dumplings)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1873368F-ACCC-46F8-94BA-60E72947ED8E/Derivates/2E692ED8-C489-4FFD-9DE1-D0CBA1C61BED.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing (opcional)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 400 kJ / 95 kcal
- Proteína
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Gordura
- 4.5 g
- Gordura saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sódio
- 91.3 mg
Receitas alternativas
"Little house" slice
6h 30 min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min
Black forest cake
5h
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Pecan pie cheesecake cups
35 min
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Quark
3h
Ukrainian borscht
35 min
Cabbage rolls
1h 50 min
Apple fritters
1h