Dispositivos e acessórios
Saag Paneer
Preparação 30min
Total 13h
1 portion
Ingredientes
Paneer
-
whole milk1500 g
-
white vinegar4 Tbsp
Spinach
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
onions halved50 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
unsalted butter diced20 g
-
single cream100 g
-
fresh spinach leaves400 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
vegetable oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
1678 kJ /
401 kcal
Gordura
26 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Palak Paneer
45min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Tarka Dal
9h 5min
Paneer Makhani
1h
Butternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Coriander Chutney
5min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Chana Masala
45min
Dal Makhani
9h 30min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min