Dispositivos e acessórios
Black Pudding Scotch Eggs
Preparação 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
water (up to 1l mark)
-
shallot cut in half50 g
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
black pudding good quality, cut in pieces (3 cm)400 g
-
sausage meat good quality200 g
-
medium egg2
-
English mustard15 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sunflower oil, for fryingvegetable oil for frying1500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1443.9 mg
Proteína
27.4 g
Energia
3042.7 kJ /
727.2 kcal
Gordura
59.3 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
49.6 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Cauliflower Cheese
50min
Cheese Sauce
15min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1h 10min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Breadcrumbs
5min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3h
Sous-vide Sausage Ragù
2h 25min
Butter Chicken
50min