Dispositivos e acessórios
Black Pudding Scotch Eggs
Preparação 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
water (up to 1l mark)
-
shallot cut in half50 g
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
black pudding good quality, cut in pieces (3 cm)400 g
-
sausage meat good quality200 g
-
medium egg2
-
English mustard15 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sunflower oil, for fryingvegetable oil for frying1500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1443.9 mg
Proteína
27.4 g
Energia
3042.7 kJ /
727.2 kcal
Gordura
59.3 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
49.6 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spaghetti Carbonara
40min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Leek and Potato Soup
40min
Soy Dressing
5min
Potato Gratin
1h 10min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Cullen Skink
45min
Butterscotch Delight
20min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Cheese Sauce
15min