
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g dried pasta of choice
- 4 garlic cloves
- 3 stalks fresh silverbeet stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
- 100 g red onion cut into wedges (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g white wine
- 200 g fresh button mushrooms cut into halves
- 250 g tomato passata (see Tip)
- 30 g tomato paste
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 3 sprigs fresh basil leaves only, torn, plus extra to garnish
- 10 g Parmesan cheese shaved, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 351.5 kcal / 1470.6 kJ
- Proteína
- 12.8 g
- Gordura
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 59.3 g
- Fibra
- 4.8 g
- Gordura saturada
- 1.4 g
- Sódio
- 367 mg
Receitas alternativas
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Warm satay bowl
1h 10min
Creamy vegetable rice
25min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Creamy miso mushroom udon
45min
Mushroom and kale risotto
55min
Zucchini cheddar slice
45min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min