Versões compatíveis
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Strawberry sorbet
- 150 g white sugar
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ripe banana, broken into pieces
- 500 g frozen strawberries (see Tips)
Pineapple carpaccio
- 1 fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 686.8 kJ / 164.2 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 42.6 g
- Gordura
- 0.2 g
- Gordura saturada
- 0 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 2.7 mg
Receitas alternativas
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 Std.
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Prune and orange stuffing
10 Min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1h 30min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Mini fruit cakes
25h 40min
French onion dip
45 Min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 Std. 25 Min
Mini apple crumble cakes
1 Std. 15 Min
Ciabatta olive sticks
2h 5min