Dispositivos e acessórios
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Strawberry sorbet
-
white sugar150 g
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
ripe banana broken into pieces1
-
frozen strawberries (see Tips)500 g
Pineapple carpaccio
-
fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)1
-
fresh mint leaves only, to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2.7 mg
Proteína
1 g
Energia
686.8 kJ /
164.2 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
42.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cranberry and rosemary chutney
40min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55min
Classic Chocolate Fudge
3h 10min
Citrus Margarita
10min
Berry Liqueur
25min
Stir-fry Chayote
25min
Candied spiced pumpkin
24h 30min
Spicy peach and mango chutney
45min
Meat feast pizza
1h 30min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min