![Parmesan baskets with goat's cheese mousse Parmesan baskets with goat's cheese mousse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46A5B07B-60E4-423C-986A-4C8219665729/Derivates/F54B803E-41F0-4FC4-9F75-F8CB72389FDE.jpg)
Versões compatíveis
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Goat's cheese mousse
- 350 g fresh goat's cheese, softened
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Parmesan baskets
- 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
- ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
- 40 g walnuts, cut into pieces
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Proteína
- 7.6 g
- Hidratos de carbono
- 0.9 g
- Gordura
- 9.9 g
- Gordura saturada
- 5.8 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sódio
- 264.9 mg
Receitas alternativas
Carrot, feta and mint salad
40 min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Wasabi mayonnaise
10 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Berry and red wine trifle
4 Std. 50 Min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Jerk chicken with pineapple slaw
5 Std.
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Romesco dip
10 min
Champagne poached chicken terrine
1h 30 min