Dispositivos e acessórios
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
184.2 mg
Proteína
2.5 g
Energia
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Gordura
31.3 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
11.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hollandaise
15min
Smoked Salmon Pâté
5min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise sauce
20min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Celeriac Remoulade
Nenhuma avaliação
Asparagus Risotto
45min
Duck and Pork Terrine
52h
Basil Pesto
10min
Black garlic and onion jam
55min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min