
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes trimmed
- 3 sprigs fennel fronds only
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice to taste
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes trimmed
- 1 green apple cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber trimmed
- ¼ fennel bulb cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves only
- boiling water to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs to garnish
- melba toast to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 510.5 kcal / 2135.8 kJ
- Proteína
- 9.4 g
- Gordura
- 39.6 g
- Hidratos de carbono
- 30.7 g
- Fibra
- 2.2 g
- Gordura saturada
- 9.1 g
- Sódio
- 855.4 mg
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