Dispositivos e acessórios
Aubergine and Lentil Salad
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
aubergine cut in pieces (1-2 cm)380 g
-
red onion sliced (0.5 cm)80 g
-
red pepper cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
3 - 4 pinches dried chilli flakeschilli powder3 - 4 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
honey2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing2 ½ Tbsp
-
lentils pre-cooked240 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, coriander, mint)1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar20 g
-
water20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil25 g
-
raisins1 - 2 Tbsp
-
halloumi cheese crumbled or cut in small pieces200 g
-
dried mint¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1068.5 mg
Proteína
23.8 g
Energia
2278.3 kJ /
544.5 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
11.4 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
56.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flourish Over Fifty
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mexican Quinoa Salad
30min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Fennel Apple Salad
20min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min