Dispositivos e acessórios
Aubergine and Lentil Salad
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
aubergine cut in pieces (1-2 cm)380 g
-
red onion sliced (0.5 cm)80 g
-
red pepper cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
3 - 4 pinches dried chilli flakeschilli powder3 - 4 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
honey2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing2 ½ Tbsp
-
lentils pre-cooked240 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, coriander, mint)1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar20 g
-
water20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil25 g
-
raisins1 - 2 Tbsp
-
halloumi cheese crumbled or cut in small pieces200 g
-
dried mint¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1068.5 mg
Proteína
23.8 g
Energia
2278.3 kJ /
544.5 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
11.4 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
56.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Budding Chef
10 Receitas
Internacional
Internacional
Flourish Over Fifty
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Raw Asian Salad
10min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Mexican Quinoa Salad
30min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Sumac-spiced Houmous
5min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min