Versões compatíveis
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 160 g couscous
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
ou 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 250 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g brown onions, quartered
- 250 g beef mince, broken in pieces
- 3 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
- ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (opcional)
- ground black pepper, to taste
- 4 Tbsp Greek yoghurt (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Proteína
- 16.8 g
- Hidratos de carbono
- 35.1 g
- Gordura
- 23.4 g
- Gordura saturada
- 6.3 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sódio
- 1962.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Lemongrass Beef Salad
30min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Smoky Couscous Salad
20min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min