Versões compatíveis
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 800 g potatoes peeled, cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 300 g Edam cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 250 g onion, peeled, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 600 g tomato passata
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp white sugar
- 1200 g chicken breast, skinless, cut into halves
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp fresh ground black pepper
- 500 g broccolini or broccoli cut into florets, trimmed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3471.1 kJ / 829.6 kcal
- Proteína
- 61.7 g
- Hidratos de carbono
- 44.4 g
- Gordura
- 46 g
- Gordura saturada
- 16.2 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 911.8 mg
Receitas alternativas
Swedish meatballs and mash
50 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Chinese-style chicken
25 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 Std.
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
"Marry me" chicken pasta
30 min