Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cabbage rolls
- 12 cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)
- 1000 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (1 cm)
- 300 g dried red lentils, rinsed
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g feta cheese, crumbled
- 2 onions, cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g liquid vegetable stock (see Tips)
Mushroom sauce
- 20 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 1 onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 200 g button mushrooms, cut into slices
- 50 g white wine
- 300 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste or to taste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 10 g lemon juice
- 1 sprig fresh dill, leaves only, to garnish (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2969.3 kJ / 709.7 kcal
- Proteína
- 25.5 g
- Hidratos de carbono
- 79.7 g
- Gordura
- 34.5 g
- Gordura saturada
- 19.1 g
- Fibra
- 15.6 g
- Sódio
- 707.1 mg
Receitas alternativas
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20 phút
Apple cider dressing
5 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 phút
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 Min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min