Dispositivos e acessórios
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
384.7 mg
Proteína
11 g
Energia
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Gordura
27 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
13.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Vegan Burgers
45min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Mushroom risotto
30min
Rueben sandwich sauce
5min