
Versões compatíveis
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 20 g green peppercorns in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives chopped, to garnish
- crusty bread to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 629.1 kcal / 2631.9 kJ
- Proteína
- 55.5 g
- Gordura
- 29.2 g
- Hidratos de carbono
- 29.7 g
- Fibra
- 5.3 g
- Gordura saturada
- 15.3 g
- Sódio
- 436.2 mg
Receitas alternativas
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Radish Carpaccio with Cod (TM6)
Nenhuma avaliação
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Potato Gratin
1h 10min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50min
Irish soda bread
45min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Pea and mint soup
20min
Mini chicken kyivs
45min