The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)

The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)

4.5 15 avaliações
Preparação 10min
Total 20min
4 portions

Ingredientes

  • eggs chilled
    6
  • water (to the 1L fill level)
  • celery trimmed and cut into quarters
    200 g
  • natural yoghurt high protein (see Tip)
    100 g
  • mayonnaise
    20 g
  • Dijon mustard
    20 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • baby pickled capers
    20 g
  • beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters
    200 g
  • red radishes (approx. 4)
    140 g
  • seeded wholemeal bread toasted (see Tip)
    4 slices
  • fresh baby spinach to serve
    240 g
  • fresh chives chopped
    2 tbsp
  • ground black pepper to season

Nutrição por 1 portion

Energia 475 kcal / 1982.5 kJ
Proteína 22.8 g
Gordura 25 g
Hidratos de carbono 35.8 g
Fibra 7.8 g
Gordura saturada 5.3 g
Sódio 510 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...