Dispositivos e acessórios
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
eggs chilled6
-
water (to the 1L fill level)
-
celery trimmed and cut into quarters200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)100 g
-
mayonnaise20 g
-
Dijon mustard20 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
baby pickled capers20 g
-
beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters200 g
-
red radishes (approx. 4)140 g
-
seeded wholemeal bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve240 g
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
510 mg
Proteína
22.8 g
Energia
1982.5 kJ /
475 kcal
Gordura
25 g
Fibra
7.8 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
35.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Avocado and goats cheese smash
5min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Shakshuka in the Varoma
30min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24h 10min