Dispositivos e acessórios
Miso corn purée with almond ricotta
Preparação 10min
Total 3h 20min
4 portions
Ingredientes
Almond ricotta
-
blanched almonds (see Tips)200 g
-
filtered water plus extra for soaking160 g
-
salt1 ¼ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
garlic powder1 pinch
Miso corn purée
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sweet corn cobs kernels removed3 - 4
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water100 g
-
shiro (white) miso paste1 ½ tbsp
-
roasted whole red pepper strips (optional)50 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19.4 g
Energia
2164.7 kJ /
515.4 kcal
Gordura
33.8 g
Fibra
13.1 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caramelised balsamic reduction
30min
Wasabi mayonnaise
10min
Pickled Mushrooms
6h 30min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Cashew pouring cream
35min
Macadamia Nut Milk
10min
Shrikhand (flavoured hung yoghurt)
12h 15min
Tahini
20min
Carrot halwa
1h 5min
Miso dressing
5min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Spiced roasted mixed nuts
25min