Dispositivos e acessórios
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
malanga (taro root) peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)24 oz
-
white onion cut into wedges4 oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water21 oz
-
cream cheese1 ½ oz
-
unsalted butter1 oz
-
whole milk3 ½ oz
-
olive oil to drizzle
-
chopped parsley to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
245.8 mg
Proteína
3 g
Energia
856.9 kJ /
204.8 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
33.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 Std. 15 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 Min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 Std. 5 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 Std. 5 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min