Dispositivos e acessórios
Gluten free chocolate cake with nuts
Preparação 25min
Total 1h 10min
12 slices
Ingredientes
Chocolate and nut cake
-
butter plus extra to grease150 g
-
eggs6
-
raw almonds100 g
-
walnut halves100 g
-
hazelnuts, skin on100 g
-
unsweetened cocoa powder20 g
-
white sugar80 g
Hazelnut and cocoa cream
-
icing sugar100 g
-
unsweetened cocoa powder30 g
-
nut butter gluten free50 g
-
hazelnut chocolate spread gluten free50 g
-
cream cheese100 g
-
whole mixed nuts to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
82.2 mg
Proteína
10.3 g
Energia
1801.3 kJ /
430.5 kcal
Gordura
34.5 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
25.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Slap pap (soft porridge)
40min
Chocolate lava pudding
40min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Waffles
25min
Delicious lemon pudding
55min
Banana bread
1h 40min
Better banana cake
45min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Best lemon drizzle cake
35min
Best ever carrot cake
1h 35min
Community fave brown rice salad
55min
Easy banana muffins
30min