Dispositivos e acessórios
Traditional gluten free French vanilla canelé
Preparação 10min
Total 49h 5min
12 portions
Ingredientes
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
58.5 mg
Proteína
3.5 g
Energia
729.7 kJ /
174.4 kcal
Gordura
6.3 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Onsen Eggs
50min
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
1h
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Corn tortillas
1h 50min
Chicken liver pâté
2h 20min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Brutti ma buoni
4h 40min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Herbed lavosh
55min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h