Dispositivos e acessórios
Traditional gluten free French vanilla canelé
Preparação 10min
Total 49h 5min
12 portions
Ingredientes
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
58.5 mg
Proteína
3.5 g
Energia
729.7 kJ /
174.4 kcal
Gordura
6.3 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Pascualina
1h 45min
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min
Duck and cherry salad
45min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Orange liqueur zabaglione
15min
Barbecued pork ribs
28h 10min