![Caramel peach brioche Caramel peach brioche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/afa2dee8314262df8478fa399c163666/Derivates/8b2d9dfd0424996200bc59c728f157c7325c1aa1.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Brioche
- 50 g white sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 120 g milk
- 30 g unsalted butter
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 320 g baker's flour
- ½ tsp sea salt
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter
Assembly
- 120 g cream cheese, softened
- baker's flour, to dust
- 1 tbsp cinnamon sugar, to sprinkle
- 1 yellow peach, ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges
- 1 tbsp flaked almonds, toasted (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2195.8 kJ / 524.8 kcal
- Proteína
- 8.4 g
- Hidratos de carbono
- 73.5 g
- Gordura
- 22.9 g
- Gordura saturada
- 13.1 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 203.3 mg
Receitas alternativas
Hot cross bun loaf
2 Std. 40 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Traditional French chocolate canelé
49h
Krispy fried chicken
25 min
Mini apple crumble cakes
1h 15 min
Festive camembert wreath
1h 50 min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 Std. 20 Min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10 min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Edna's lemon curd teacake
40 min