Dispositivos e acessórios
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
Preparação 20min
Total 4h 15min
6 portions
Ingredientes
Ham broth
-
water2300 g
-
pork bones60 g
-
ham hock40 g
-
boneless pork shoulder cut into pieces500 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
jamon40 g
-
pork fat40 g
-
carrot30 g
-
leek40 g
-
onion60 g
-
dried chickpeas40 g
-
potatoes100 g
"Gnocchi"
-
Parmesan cheese cut into 2 cm pieces100 g
-
still mineral water300 g
-
sea salt1 pinch
-
kuzu50 g
-
iced water
-
radishes trimmed and thinly sliced, to serve2
-
extra virgin olive oil to drizzle
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
468.8 mg
Proteína
27.1 g
Energia
1797.6 kJ /
429.6 kcal
Gordura
27.5 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
10.6 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked pâté
3 h
Mayonnaise
5 min
Browned lamb mince
20 min
Sushi Rice
1 h 5 min
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24 h 20 min
Lebanese-style hommus
13 h 15 min
Tapenade
10 min
Milk chocolate hazelnut spread
15 min
Slushy-style juice
10 min
Passion fruit mojito mocktail
15 min
Pizza in Bianco
1 h 20 min
Gluten free pizza dough
2 h