Dispositivos e acessórios
Mala Bakkwa
Preparação 5min
Total 4h 35min
30 pieces
Ingredientes
-
minced meat (pork or chicken)500 g
-
caster sugar100 g
-
½ tbsp maltose syruphoney½ tbsp
-
Sichuan mala chilli powder adjust to taste20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
cooking oil to greasesome
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
109 mg
Proteína
3 g
Energia
177 kJ /
42 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Reunion Dishes
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Salted Fish Pork Belly
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Dried Shrimp Sambal
55min
Pineapple Tarts
1h 30min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Homemade Pandan Kaya
55min