Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
TM6

Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)

3.3 ( 4 avaliações )

Ingredientes

  • 300 g squid rings
  • ½ lemon zest (no white pith) and juice
  • 3 garlic cloves
  • 15 g extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra to fry
  • 2 tsp smoked paprika
  • 350 g leek trimmed, white part only, cut into slices
  • 350 g capsicum deseeded and cut into slices
  • 150 g doongara rice brown (see Tips)
  • 500 g water plus 2 tablespoons to fry
  • 2 tsp Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
  • 1 pinch saffron threads
  • 500 g pipis
  • 2 sprigs fresh basil leaves only, to garnish
  • 1 lemon cut into wedges, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
315 kcal / 1312.5 kJ
Proteína
25.5 g
Gordura
8 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
1.5 g
Sódio
422.5 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas