Dispositivos e acessórios
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
squid rings300 g
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra to fry15 g
-
smoked paprika2 tsp
-
leek trimmed, white part only, cut into slices350 g
-
capsicum deseeded and cut into slices350 g
-
doongara rice brown (see Tips)150 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)2 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
water plus 2 tablespoons to fry500 g
-
pipis500 g
-
fresh basil leaves only, to garnish2 sprigs
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
422.5 mg
Proteína
25.5 g
Energia
1312.5 kJ /
315 kcal
Gordura
8 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Madurese chicken satay
1h 30min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Spicy pineapple vinaigrette
Nenhuma avaliação
Citrus dust
4h 10min
Tempura vegetables
30min
Chicken Caprese pasta salad
25min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2h 30min
Banana bread (Diabetes)
1h 15min
Linguine marinara
30min
Vegetarian nuggets
30min
Risotto pomodori with burrata
30min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min