Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)

Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)

2.8 5 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • squid rings
    300 g
  • lemon zest (no white pith) and juice
    ½
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra to fry
    15 g
  • smoked paprika
    2 tsp
  • leek trimmed, white part only, cut into slices
    350 g
  • capsicum deseeded and cut into slices
    350 g
  • doongara rice brown (see Tips)
    150 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    2 tsp
  • saffron threads
    1 pinch
  • water plus 2 tablespoons to fry
    500 g
  • pipis
    500 g
  • fresh basil leaves only, to garnish
    2 sprigs
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 422.5 mg
Proteína 25.5 g
Energia 1312.5 kJ / 315 kcal
Gordura 8 g
Fibra 5.8 g
Gordura saturada 1.5 g
Hidratos de carbono 30.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...