Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g squid rings
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil, plus 1 tablespoon extra to fry
- 2 tsp smoked paprika
- 350 g leek, trimmed, white part only, cut into slices
- 350 g capsicum, deseeded and cut into slices
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 500 g water, plus 2 tablespoons to fry
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 1 pinch saffron threads
- 500 g pipis
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1312.5 kJ / 315 kcal
- Proteína
- 25.5 g
- Hidratos de carbono
- 30.8 g
- Gordura
- 8 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sódio
- 422.5 mg
Receitas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Creamy chicken curry and rice
45min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min.
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Ancho chilli bean bowl
1h
Garlic and sage mash
30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min