Dispositivos e acessórios
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves12
-
natural yoghurt200 g
-
ground cumin plus extra for sprinkling¼ tsp
-
ground smoked paprika plus extra for sprinkling¼ tsp
-
salt plus extra for sprinkling2 pinches
-
ground black pepper plus extra for sprinkling2 pinches
-
water500 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)400 g
-
oil1 tbsp
-
lamb cutlets trimmed (see Tip)8
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
baby pickled capers1 tbsp
-
cherry tomatoes cut into halves12
-
avocado flesh only, cut into pieces1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
303.1 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1697 kJ /
404 kcal
Gordura
29.7 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Pork san choy bau
25min
Hoisin pork bowl
45min
Chicken and almond stir-fry
30min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Thai chicken wraps
40min
Asian nachos
40min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Asian chicken noodle salad
45min
Asian-style pork noodles
1h