
Dispositivos e acessórios
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Preparação 15min
Total 4h
4 portions
Ingredientes
Chicken
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
ripe tomatoes cut into wedges150 g
-
roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces300 g
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
paprika2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried oregano1 ½ tsp
-
red wine vinegar20 g
-
white sugar15 g
-
ground black pepper½ tsp
-
skinless chicken thigh fillets800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
Rice
-
long grain white rice300 g
-
water800 g
-
salt1 tsp
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Nutrição por 1 portion
Energia
690.2 kcal /
2899 kJ
Proteína
43.2 g
Gordura
23.6 g
Hidratos de carbono
74.6 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
6.5 g
Sódio
1766.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Slow cook (TM5) with blade cover
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia