![Slow Cooked Corned Beef and Cabbage Slow Cooked Corned Beef and Cabbage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bc9175ed0b7ca0b805e026b3b65b9247/Derivates/e38e350123f9d0ccce725166787645775bd79c3b.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 2 garlic cloves
- 28 oz corned beef, with spice packet (if included), trimmed of fat (see Tip)
- 2 dried bay leaves
-
30
oz water
ou 30 oz beef stock, low sodium - 10 oz baby red potatoes, halved
- 6 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 12 oz cabbage, cut into wedges (see Tip)
- horseradish, ground, ready-made, to serve
- whole grain mustard, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1478.1 kJ / 353.3 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 29.2 g
- Gordura
- 18.4 g
- Gordura saturada
- 7.2 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sódio
- 520.9 mg
Receitas alternativas
Poached eggs using blade cover
30min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Potato Cup Frittata
1h
Meaballs with Tomato Sauce
55 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10p
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10p
Steamed Whole Chicken
1 Std. 40 Min
Boiled Egg Mode
20p
Tropical Mimosa
5 min
Quick Rise Basic Bread
45min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Poached eggs with blade cover
30min