Dispositivos e acessórios
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
Preparação 15min
Total 6h
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions cut into wedges4 oz
-
garlic cloves2
-
corned beef with spice packet (if included), trimmed of fat (see Tip)28 oz
-
dried bay leaves2
-
30 oz beef stock, low sodiumwater30 oz
-
baby red potatoes halved10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
cabbage cut into wedges (see Tip)12 oz
-
horseradish, ground, ready-made to serve
-
whole grain mustard to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
520.9 mg
Proteína
19 g
Energia
1478.1 kJ /
353.3 kcal
Gordura
18.4 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
29.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low & Slow Blade Cover Slow Cook
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Boiled pasta
20min
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Inverted Sugar
4h 20min
Dark Brown Sugar
5min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Boiled Noodles
Nenhuma avaliação
Zucchini and Bacon Risotto
35min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Brazilian Cheese Puffs
20min