Creamy miso mushroom udon
TM6

Creamy miso mushroom udon

4.9 (23 avaliações )

Ingredientes

  • 2 garlic cloves
  • 1500 g boiling water
  • 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
  • 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
  • 180 g dried udon noodles
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
  • ½ tsp sesame oil
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
  • 80 g pouring (whipping) cream
  • 2 pinches ground white pepper
  • 40 g white miso paste
  • shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)

Nutrição
por 1 portion
Energia
2056.4 kJ / 491.5 kcal
Proteína
11 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gordura
32.4 g
Gordura saturada
16.3 g
Fibra
3.3 g
Sódio
408.4 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas