
Dispositivos e acessórios
Creamy miso mushroom udon
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
boiling water1500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)40 g
-
fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)400 g
-
dried udon noodles180 g
-
extra virgin olive oil plus extra to stir through20 g
-
sesame oil½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
spring onions/green onions thinly sliced, plus extra to garnish3
-
pouring (whipping) cream80 g
-
ground white pepper2 pinches
-
white miso paste40 g
-
shichimi togarashi seasoning to serve (see Tip)
Nutrição por 1 portion
Energia
491.5 kcal /
2056.4 kJ
Proteína
11 g
Gordura
32.4 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
16.3 g
Sódio
408.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia