
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 1500 g boiling water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
- 180 g dried udon noodles
- 20 g extra virgin olive oil plus extra to stir through
- ½ tsp sesame oil
- 80 g unsalted butter cut into pieces
- 3 spring onions/green onions thinly sliced, plus extra to garnish
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground white pepper
- 40 g white miso paste
- shichimi togarashi seasoning to serve (see Tip)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 491.5 kcal / 2056.4 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 32.4 g
- Hidratos de carbono
- 41.5 g
- Fibra
- 3.3 g
- Gordura saturada
- 16.3 g
- Sódio
- 408.4 mg
Receitas alternativas
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
Yellow Curry noodle soup
20 Min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
15-minute noodles
15 Min
Swedish meatballs and mash
50 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min