Creamy miso mushroom udon

Creamy miso mushroom udon

4.6 68 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • garlic cloves
    2
  • boiling water
    1500 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    40 g
  • fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
    400 g
  • dried udon noodles
    180 g
  • extra virgin olive oil plus extra to stir through
    20 g
  • sesame oil
    ½ tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • spring onions/green onions thinly sliced, plus extra to garnish
    3
  • pouring (whipping) cream
    80 g
  • ground white pepper
    2 pinches
  • white miso paste
    40 g
  • shichimi togarashi seasoning to serve (see Tip)

Nutrição por 1 portion

Energia 491.5 kcal / 2056.4 kJ
Proteína 11 g
Gordura 32.4 g
Hidratos de carbono 41.5 g
Fibra 3.3 g
Gordura saturada 16.3 g
Sódio 408.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...