Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g olive oil
- 15 g plain flour
- 100 g onions, cut into pieces
- 200 g carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp mustard
- 1 tbsp fresh thyme leaves, plus extra to garnish
- 500 g waxy potatoes, skin on, cut into cubes (3 cm)
- 150 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp fine salt, to taste
- 2 - 3 pinches freshly ground black pepper, to taste
- 800 g chicken breast fillets, skinless, cut into cubes (4 cm)
- 100 g cream, min. 30% fat
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1419 kJ / 340 kcal
- Proteína
- 35 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 2.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Mozambican chicken curry
35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Greek style pork stew
45 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Beef "Burgundy"
40 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min