Dispositivos e acessórios
Creamy mustard chicken stew
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil30 g
-
plain flour15 g
-
onions cut into pieces100 g
-
carrots cut into pieces200 g
-
garlic cloves2
-
mustard2 tbsp
-
fresh thyme leaves plus extra to garnish1 tbsp
-
waxy potatoes skin on, cut into cubes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt to taste½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
chicken breast fillets, skinless cut into cubes (4 cm)800 g
-
cream, min. 30% fat100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
1419 kJ /
340 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Grab & go
9 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Christmas Berry Trifle
4h
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min