Couscous Risotto with Fennel and Salmon
TM6 TM5

Couscous Risotto with Fennel and Salmon

3.8 ( 24 avaliações )

Ingredientes

  • 2 ½ oz Parmesan cheese cut into pieces
  • 5 oz leeks sliced in half moons (¼ in)
  • 5 oz fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz dry white wine
  • 9 oz Israeli couscous
  • 1 tsp salt to taste
  • 18 oz vegetable stock
  • 12 oz fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 lemon cut in wedges
  • cracked black pepper to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
385 kcal / 1611 kJ
Proteína
22 g
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
40 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
6 g
Sódio
873 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas