Versões compatíveis
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 180 g long grain rice or jasmine rice
- 1 tsp sea salt
- 150 g chicken breast, sliced into strips
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground white pepper
- 1500 g water
- 5 tsp sesame oil
- 2 Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
- 8 - 12 fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
- 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
- 2 tbsp fried shallots, to garnish
- red chilli oil, to drizzle (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1642.1 kJ / 392.5 kcal
- Proteína
- 17.5 g
- Hidratos de carbono
- 39.1 g
- Gordura
- 18.9 g
- Gordura saturada
- 5.6 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sódio
- 896.8 mg
Receitas alternativas
Cantonese Steamed Fish
40 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Steamed Pepper Chicken
1 Std. 45 Min
Spiced meatball soup (Bakso)
Nenhuma avaliação
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 λεπτ.
Potato Peratal
40 λεπτ.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h