Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms

Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms

4.2 13 avaliações
Preparação 5min
Total 35min
6 portions

Ingredientes

  • long grain rice or jasmine rice
    180 g
  • sea salt
    1 tsp
  • chicken breast sliced into strips
    150 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • water
    1500 g
  • sesame oil
    5 tsp
  • Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
    2
  • fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
    8 - 12
  • spring onion/green onion sliced, to garnish
    1
  • fried shallots to garnish
    2 tbsp
  • red chilli oil to drizzle (see Tips)

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 896.8 mg
Proteína 17.5 g
Energia 1642.1 kJ / 392.5 kcal
Gordura 18.9 g
Fibra 2.1 g
Gordura saturada 5.6 g
Hidratos de carbono 39.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...