Versões compatíveis
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 180 g long grain rice or jasmine rice
- 1 tsp sea salt
- 150 g chicken breast, sliced into strips
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground white pepper
- 1500 g water
- 5 tsp sesame oil
- 2 Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
- 8 - 12 fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
- 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
- 2 tbsp fried shallots, to garnish
- red chilli oil, to drizzle (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1642.1 kJ / 392.5 kcal
- Proteína
- 17.5 g
- Hidratos de carbono
- 39.1 g
- Gordura
- 18.9 g
- Gordura saturada
- 5.6 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sódio
- 896.8 mg
Receitas alternativas
Chao qing cai (Chinese greens)
10 dk
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Douhua (soybean curd)
10ωρ. 25 λεπτ.
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Cassava Cake
1 Std. 20 Min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50 min
All-in-one chicken congee
35min
Cantonese Steamed Fish
40 min