Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ fresh jalapeño chilli, deseeded and cut into halves
- 20 g red onion
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 pinches ground cumin
- 2 pinches ground smoked paprika
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
- 2 tsp avocado oil
- 250 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (1 cm)
- 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (opcional)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 209 kJ / 49.7 kcal
- Proteína
- 3.2 g
- Hidratos de carbono
- 2.8 g
- Gordura
- 2.8 g
- Gordura saturada
- 0.6 g
- Fibra
- 0.5 g
- Sódio
- 30.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Garlic prawns
25min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Sicilian prawn salad
40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Oysters Mignonette
5min
Mussels in coconut milk
25min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Oysters with lime granita
5min