
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g soy sauce
- 10 g white sugar
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g sesame oil
- 1230 g water
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 120 g red cabbage cut into pieces
- 150 g tri-colour quinoa
- 1 tsp salt plus extra to season
- 200 g pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)
- ground black pepper to season
- 250 g frozen edamame beans (see Tips)
- 200 g sashimi grade salmon cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 1 ripe mango cut into cubes (approx. 1 cm)
- 1 avocado cut into slices
- 1 spring onion/shallot cut into slices, for garnishing
- cashews for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 671.5 kcal / 2820.2 kJ
- Proteína
- 27.9 g
- Gordura
- 37.6 g
- Hidratos de carbono
- 50.4 g
- Fibra
- 14.8 g
- Gordura saturada
- 6.4 g
- Sódio
- 1380 mg
Receitas alternativas
Salmon rice bowl (gut health)
45min
Couscous tahini bowl
30min
Miso salmon broth
40min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Tuna avocado bowl
45min
Chipotle bean and corn salad
40min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Tuna poke bowl
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Superfood salmon salad
1h 5min