Dispositivos e acessórios
Prawn noodle curry
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh oyster mushrooms50 g
-
coconut milk540 g
-
water60 g
-
red curry paste (see Tip)1 tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
medium raw prawns peeled with tails intact20
-
vermicelli noodles broken into halves100 g
-
fresh bean sprouts for garnishing
-
micro herbs for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
834.7 mg
Proteína
25.1 g
Energia
1759.1 kJ /
418.8 kcal
Gordura
22.1 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
17.1 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fakeaway favourites
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn and noodle stir-fry
25min
Prawn and chicken laksa
40min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Jambalaya
35min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Thai green chicken curry
30min
Prawn stir-fry
25min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Quick massaman beef curry
40min
Curry laksa
45min
Coconut fish curry
1h 10min