Dispositivos e acessórios
Chicken Tikka Masala Pasta
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Chicken
-
skinless chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
garam masala1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic powder1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
fresh coriander leaves only4 tbsp
-
natural yoghurt140 g
-
sea salt½ tsp
Sauce
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
cardamom pods2
-
tomatoes cut into pieces300 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
raw almonds1 tbsp
-
white sugar1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
water200 g
-
short dried pasta or tagliatelle pasta300 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish4 sprigs
-
lemon cut into wedges, to garnish (optional)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
588 mg
Proteína
43.6 g
Energia
3323.6 kJ /
794.4 kcal
Gordura
36.3 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
17.1 g
Hidratos de carbono
75.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chaos cooking
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
"Marry me" chicken pasta
35min
Quick and easy pork noodles
20min
Chicken pizzaiola
50min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Easy Chinese beef and tomato
40min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Sweet and sour chicken with rice
45min