Dispositivos e acessórios
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
broccoli florets400 g
-
cashew nuts150 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
dried fusilli pasta300 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
garlic clove (opcional)1
-
ground black pepper1 tsp
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
oat milk200 g
-
extra virgin olive oil for drizzling2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1527.5 mg
Proteína
24.5 g
Energia
2387.7 kJ /
570.7 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
80 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Vegan Bolognese
50min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min