Dispositivos e acessórios
Petits Pois and Pancetta Risotto
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
shallots halved40 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
frozen petits pois defrosted200 g
-
dry white wine100 g
-
risotto rice200 g
-
450 g chicken stockliquid vegetable stock450 g
-
pancetta sliced or cubed (1 cm)150 g
-
30 g unsalted butter, dicedsingle cream30 g
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh mint leaves chopped, to taste5 - 10
-
fine sea salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.7 g
Energia
2357 kJ /
563 kcal
Gordura
33.8 g
Hidratos de carbono
44.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Sausage and Fennel Orzotto
50min