Dispositivos e acessórios
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
Preparação 10min
Total 30min
5 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
courgettes cut in pieces (2 cm)450 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
water450 g
-
fine sea salt1 tsp
-
chorizo peeled, sliced (1 cm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
978.1 mg
Proteína
11.8 g
Energia
1050.7 kJ /
251.1 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Squash
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Helga's New Year Honey Cake
1h 15min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Cod and Spinach Soup
40min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Aperol® Spritz
10min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Pumpkin Risotto
45min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min