Dispositivos e acessórios
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
Preparação 10min
Total 30min
5 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
courgettes cut in pieces (2 cm)450 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
water450 g
-
fine sea salt1 tsp
-
chorizo peeled, sliced (1 cm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
978.1 mg
Proteína
11.8 g
Energia
1050.7 kJ /
251.1 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Squash
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1h
Temaki Sushi
1h
Lemonade
5min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Creamy Pea Soup
40min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Nenhuma avaliação
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Stracciatella Soup
30min
Normandy Apple Flan
1h 25min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min