Versões compatíveis
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
ou mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
ou sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1054 kJ / 252 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 10.7 g
Receitas alternativas
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Lamb Kebobs
3 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1h 15 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Spooky Spaghetti and Meatballs
1h 25 min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min