Versões compatíveis
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
ou mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
ou sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1054 kJ / 252 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 10.7 g
Receitas alternativas
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 godz. 55 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 godz.
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 Std. 20 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min