Dispositivos e acessórios
Spicy Black Pepper Chicken
Preparação 5min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
chicken wings (approx. 6-8 chicken wings), halved at joint600 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce20 g
-
oyster sauce50 g
-
sesame oil dark (roasted)10 g
-
black peppercorns dried (see tips)20 g
-
rock sugar10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
cornflour (starch)2 tsp
-
yellow onions cut in slices60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
30 g
Energia
1761 kJ /
421 kcal
Gordura
27 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Mee Goreng Mamak
15 Min
Char Kway Teow
15 Min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Fried Beehoon
20 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min
Nasi Lemak
45 Min