Dispositivos e acessórios
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Preparação 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width400 - 450 g
-
sweet potato ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width200 - 250 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
olive oil plus 10 g3 Tbsp
-
onions quartered80 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
mushrooms sliced (1 cm)100 g
-
harissa paste to taste½ - 1 tsp
-
large eggs4
-
dried chilli flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
422.7 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1220.6 kJ /
291.8 kcal
Gordura
19.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smoked Salmon Pâté
5min
Mushroom Wellington
2h 20min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Ripe Banana Ketchup
40min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min
Red Pepper and Tomato Soup
30min