Baked Eggs on Spiralized Vegetables

Baked Eggs on Spiralized Vegetables

5.0 8 avaliações
Preparação 30min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

  • courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
    400 - 450 g
  • sweet potato ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width
    200 - 250 g
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • olive oil plus 10 g
    3 Tbsp
  • onions quartered
    80 g
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    2 sprigs
  • mushrooms sliced (1 cm)
    100 g
  • harissa paste to taste
    ½ - 1 tsp
  • large eggs
    4
  • dried chilli flakes to taste
  • ground black pepper to taste

Nutrição por 1 portion

Energia 291.8 kcal / 1220.6 kJ
Proteína 11.5 g
Gordura 19.5 g
Hidratos de carbono 18 g
Fibra 3.4 g
Gordura saturada 4 g
Sódio 422.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...