Dispositivos e acessórios
Middle Eastern Aubergine Pies
Preparação 40min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
water125 g
-
olive oil plus 3 Tbsp and extra for greasing50 g
-
strong white bread flour250 g
-
ras el hanout21 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
aubergines diced (3-4 cm)700 - 800 g
-
ground black pepper to taste
-
preserved lemons halved, deseeded, to taste1 - 2
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves10 g
-
pitted black olives50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried chilli flakes (opcional)1 pinch
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
pistachio nuts, unsalted, shelled for sprinkling2 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2640 mg
Proteína
13 g
Energia
2541 kJ /
608 kcal
Gordura
33 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1h 25min
Green Leek Gomasio
40min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Apple Spiced Houmous
10min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Chai Spiced Rice Pudding
1h 5min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Kale Biscotti
1h
Cardamom And Lime Syrup Cake
1h 35min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h