Dispositivos e acessórios
Korean Spiralized Cucumber Salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Korean chilli paste (gochujang)1 Tbsp
-
rice vinegar15 g
-
caster sugar½ tsp
-
light soy sauce30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sesame seeds for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
493.6 mg
Proteína
2.3 g
Energia
441 kJ /
105.4 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
7.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Thai Cucumber Salad
15min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Raw Asian Salad
10min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min