Dispositivos e acessórios
Korean Spiralized Cucumber Salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Korean chilli paste (gochujang)1 Tbsp
-
rice vinegar15 g
-
caster sugar½ tsp
-
light soy sauce30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sesame seeds for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
493.6 mg
Proteína
2.3 g
Energia
441 kJ /
105.4 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
7.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55min
Thai Cucumber Salad
15min
Raw Asian Salad
10min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Pistachio Cream Pasta
30min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Broccoli and Apple Salad
5min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min