Dispositivos e acessórios
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
Preparação 15min
Total 24h 30min
6 portions
Ingredientes
Gin and finger lime granita
-
caster sugar60 g
-
water60 g
-
gin40 g
-
tonic water200 g
-
finger limes pearls only, plus extra to serve1 - 2
Lime panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves3
-
caster sugar to taste150 g
-
limes zested, no white pith2
-
pouring (whipping) cream300 g
-
buttermilk300 g
Lime syrup
-
lime juice40 g
-
caster sugar120 g
-
water20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
123.1 mg
Proteína
4.3 g
Energia
1875.1 kJ /
448.2 kcal
Gordura
19 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
11.8 g
Hidratos de carbono
64.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Christmas
25 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Onion Tarte Flambée
1h
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Lemon curd
20min
Raspberry-infused vinegar
73h 10min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Gin and lime pie
3h 10min
Fragrant pipis
30min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6h 30min
Speculaas
1h
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min