Dispositivos e acessórios
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
629.9 mg
Proteína
18.6 g
Energia
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (using modes)
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Versatile smooth soup
45min
Cajun pork rice
1h 15min
Leek and cheese tart
1h 15min
Date and nut balls
20min
Gluten free focaccia bread
1h
Chocolate and chilli tart
25h
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Chilli and cheese nachos
35min
Gluten free pizza dough
2h