Dispositivos e acessórios
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
629.9 mg
Proteína
18.6 g
Energia
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (using modes)
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Espresso martini
5min
"Marry me" chicken pasta
35min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Summer daze
10min
Piña colada
5min
Fruity dream
10min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min